Bent u super tevreden over 't Swarte Schaep, of wilt u juist een verbetering aangeven, laat een berichtje achter in ons gastenboek! Alvast bedankt!

leo (29 Dec 2013)

Heerlijk gegeten snelle service aanrader

Nderelandse Newfoundlander Club Regio Rotterdam (24 Nov 2013)

Vandaag heerlijk bij jullie genoten, de maaltijden waren heerlijk en de mosselen waren perfect, Wat lief dat jullie voor onze newfoundlanders gelijk water klaar hadden staan met koekjes een echt warm onthaal. Het was een betje passen en meten met al die beren in de Serre maar uiteindelijk had iedereen zijn plaats gevonden. Het was perfect geregeld. Nogmaals bedankt voor de enorme gastvrijheid. Dikke knuffels van alle Bruine, Zwarte en Bonte Beren. http://nnfcrotterdam.nl

Anke en Fabrice (03 Nov 2013)

Hallo, Wij denken met veel plezier terug aan die aangename avond, lekker eten, fijn gezelschap... iets om terug over te doen. Daarom komen we zeker terug, Nog 2 weekjes, de 15 de zijn we weer op post. Chris en Laura, als jullie dit lezen, kom gerust meeklinken als jullie zin hebben !!!

MissC (15 Sep 2013)

Zeer gastvrije en sfeervolle eetgelegeheid. Voldoende personeel dat erg z'n best deed om alles goed te laten verlopen. Wij zaten in "de schaapskooi" wat erg gezellig en sfeervol was ingericht. Ook aan de kinderen was gedacht door een kleurplaat met kleurtjes aan te bieden en zelfs een gastenkamer voor ons openden om de peuter te kunnen verschonen! Het eten was ook erg naar tevredenheid! Prima gekruid en goed van kwaliteit. Met regelmaat werd gevraagd of alles naar wens was en of er van alles voldoende was. Zeer attent en vriendelijk. Ook fijn dat de website prima in orde is zodat je evt van te voren kunt kijken naar het menu en de prijzen. We komen hier zeker nog eens een keer terug! Bedankt mensen van 't Swarte Schaep!

Mark en Jacqueline (04 Sep 2013)

3x in 2 jaar vakantie vieren dat wij hier zijn gaan eten. Niets dan lof over het eten, de prijzen en de bediening. Een aanrader als u lekker wilt eten.

A.Y.C. Hennin (24 Jul 2013)

Ik wilde jullie bedankten voor de goede service en lekker eten. Ik heb bij jullie overnacht en heb het heerlijk naar mijn zin gehad. Super.

Mireille & Mona (02 Jul 2013)

Als jullie een goede gezellige slaapplek zoeken dan is dit zeker de plek...goed bed...prima ontbijt en na een dagje/weekend CAS altijd gezellig thuiskomen om aan de bar nog ff gezellig verder te gaan. Bedankt voor de goede zorgen en tot volgend jaar!!

Nikki (04 Okt 2012)

A wnoedrful job. Super helpful information.

swarte schaep (13 Sep 2012)

Beste, Bedankt voor uw reactie! Wij zijn blij te horen dat alles naar wens is geweest! Antwoord op uw vraag, ja wij hebben op loopafstand een parkeer plaats. Met vriendelijke groet

Hermans-Leen Lakerweg 66 Houthalen Belgie (12 Sep 2012)

We zijn bij u Maandag en dinsdag komen eten het was heel lekker.We zouden enkele dagen willen overnachten.mijn vraag is ,heb je auto parkplaats a.u.b ?

John (29 Aug 2012)

Super tent!!! Heel erg gezellig!! Kom zeker vaker terug!!

John

Plaats een reactie in het gastenboek

Naam:
Uw reactie:
Anti-spam beveiliging: